Als accountantskantoor zijn wij contant bezig om alle ontwikkelingen op gebied van digitalisering en optimalisering van administratieve processen voor onze klanten toegankelijk te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Accountancy

Het samenstellen van de jaarrekening, tussentijdse cijfers, opstellen van begrotingen en het verzorgen van een volledige online administratie. Zodat de cliënt volledig up-to-date inzicht heeft.

Fiscaal

De aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting. Wij zorgen ervoor dat de ondernemer niet meer betaalt dan wettelijk verplicht is.

Loonadministratie

Complete salarisadministratie inclusief online dossier. Voor onder andere loonstroken, aangifte loonheffingen, jaaropgaven, aanmelden nieuwe medewerkers, aanleveren loongegevens voor het pensioenfonds.

E. lonen@vdwgroep.nl

Advies

Ondersteuning en advies bij complexe fiscale vraagstukken en -procedures, dagelijkse bedrijfsvoering, bedrijfsoverdracht of -verkoop, digitalisering financiele processen. Bij fiscale procedures schromen we niet om het gelijk te halen bij de rechtbank. Daarnaast doen we ook board consulting, executive coaching, begeleiding bij bedrijfsovernames.